Search Site

Keeping you into Fine Spirits since 1926  

Horeca

exclusieve whisky voor de horeca

Uniek concept voor HORECA exclusieve Whisky presentatiebox!

Whisky is bezig met een spectaculaire opkomst en het aantal Whiskyliefhebbers is sterk groeiend. De kwaliteit van exclusieve Single Malts verslaat de smaak van de gewone Blends voor de echte whiskyliefhebbers. In restaurants en hotels wil de whiskyliefhebber ook graag genieten van een goede Single Malt Whisky, tot hun spijt is die meestal niet verkrijgbaar.

Het unieke  Whisky HORECA concept geeft u de mogelijkheid om een goed assortiment exclusieve Single Malt whisky's aan te bieden, zonder de noodzaak in alle dure flessen te investeren.  

Prachtige luxe zwart houten presentatiebox
Speciaal voor de HORECA heeft BestofWhisky daarom een innovatief concept ontwikkeld. Een prachtige luxe zwart houten presentatiebox met een fluwelen inlay voor 12 of 24 exclusieve Single Malt Whisky's in glazen tubes van 25 ml om stijlvol te presenteren aan uw gasten.
Uw gasten kunnen zo kiezen uit een met zorg geselecteerd assortiment Single Malt Whisky's.

Uw assortiment dranken en de presentatie geeft een duidelijke boodschap aan uw gasten. Single Malt Whisky's maken uw zaak verrassend en aantrekkelijk. Uiteraard wilt u uw gasten plezieren met een bijzonder assortiment,  de presentatie vertelt ook iets over u en uw bedrijf. De prachtige luxe Single Malt Whisky houten presentatieboxen, zijn een klasse apart.

Whisky Presentatiebox HORECALancering unieke Whisky Presentatiebox groot succes op Rotterdams Horeca beurs!
Hoe vaak kunt u in restaurants, hotels en zoals nu lekker op een terrasje in de zon genieten van
een echte goede Single Malt? Wij vonden veel te weinig.....

Speciaal voor de Horeca heeft BestofWhisky de Whisky Presentatiebox ontwikkeld, de lancering op de Rotterdamse  Horecabeurs was een groot succes! We zijn benieuwd wat u ervan vind!


Meer informatie?

Voor online bestellen en de aparte HORECA prijzen kunt u hier inloggen met uw gegegevens.

Als u nog geen inloggegevens heeft, vragen we u het aanvraagformulier in te vullen. Na goedkeuring ontvangt u binnen 24 uur uw gegevens om online te kunnen bestellen en naar de speciale HORECA shop te gaan. 

Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment van HORECA Whisky.

There are no products matching the selection.

het Best of Whisky team

KLANTENSERVICE

BETALEN & VERZENDEN

  • veilig betalen

 

verantwoord alcoholgebruik

 

2011 - 2014 Best of Fine Spirits