Search Site

Keeping you into Fine Spirits since 1926  

Laagste verzendkosten van NL bij Best of Whisky

facebook   twitter   googleplus   youtube

 

 
Best of Whisky on facebook
the ultimate whisky collection
Jack Daniels Collection
Signatory-collection
Gordon & MacPhail
Duncan Taylor whisky
bekijk onze cadeaushop
new arrivals bij Best of Whisky
bekijk onze specials

 

16 Item(s)

per page

Productlijst  Fotogalerij 

Set Descending Direction

16 Item(s)

per page

Productlijst  Fotogalerij 

Set Descending Direction

    Best of Fine Spirits Blog
     
win gratis kaarten  

Win nu kaarten voor The Spirit of Amsterdam 2015l!

De komende editie van het whisky festival “The Spirit of Amsterdam” wordt op zaterdag 7 maart 2015 in de Zuiderkerk georganiseerd. Een sfeervolle locatie in het centrum van Amsterdam waar u kunt genieten van mooie en exclusieve whisky’s. lees meer

   
Virtuele Distilleerderijen  

Vier Distilleerderijen openen hun VIRTUELE DEUREN

Vanaf nu zullen alle whisky fans in staat zijn zich rond te laten leiden in prachtige distilleerderijen, vanuit de comfort van hun eigen huis onder het genot van hun favoriete whisky. lees meer

   
win gratis kaarten pot still festival whisky   Win gratis kaarten Pot Still Festival!
 
Het Pot Still Festival is een laagdrempelige en heerlijk ontspannen manier om in contact te komen met de beste gedistilleerde dranken.  
Win en kom ook genieten van de ambiance, gezelligheid en ruime keuzes! 
   
santis single malt  

Fantastic results for the Säntis Malt Whisky

At the IIWSC in London, the world’s largest and most important competition the famous Säntis Malt “Säntis” and “Sigel” Editions both won a silver medal.
     
Glengadam Gold award   Glencadam grote winnaar San Fransisco  World Spirits Competition 2014

Glencadam 21 Years als Best in Show beoordeeld. De internationale jury van 39 vakmensen heeft deze whisky in Maart 2014 uitverkoren tot de beste inzending in de whisky categorie. Tevens zijn Glencadam 10 years and Glencadam 15 years onderscheiden met een Gold Medal voor hun uitzonderlijke kwaliteit. Lees meer...
 
     
Sullivans Cove French Oak INSTOCK Now Online for Sale   Sullivans Cove French Oak World Whisky Title 2014

If you haven't yet heard the news, Sullivans Cove Whisky has been named best single malt at the prestigious World Whisky Awards in London, march 2014!

 This is probably the world's biggest award you can win for whiskies and the team there is over the moon with excitement! Read more about Sullivans Cove French Oak!

   
 glenlivet-single-guardians-chapter now online for sale  

The Glenlivet Guardians Chapter

The Glenlivet Guardians Chapter Exotic is s'werelds eerste "crowd-chosen' limited edition Single Malt en  is wereldwijd gekozen uit 3 limited editions door The Glenlivet Guardians afgelopen November 2013. Onder andere tijdens de tastingsessies op het Whisky festival in Den Haag!

The Glenlivet Guardians:
They 're giving their most loyal followers, The Guardians of The Glenlivet, the opportunity to choose which whisky – Classic, Revival or Exotic – will become their next Limited Edition single malt..... Read the specials....

     
Telegraaf BestofWhisky Glenallachie  

Release in Hotel de L'Europe Amsterdam

Op 17 februari j.l. was Hotel de L'Europe de place to be voor de exclusieve release van de Festivalbotteling voor The Spirit of Amsterdam. Het internationale Whisky festival dat op 1 maart a.s. plaats vindt in de Aäronkerk aan het Waterlooplein in Amsterdam....  Lees even verder hoe Tom Krooswijk Directeur van Hotel de L'Europe deze mooie whisky in ontvangst neemt!

     
 Glenallachie_2004_9 years_bestofwhisky  

"Best of Whisky Vintage Collection"

Met trots presenteren wij onze eerste botteling uit de "Best of Whisky Vintage Collection"!

Speciaal voor het Internationale Whisky Festival The Spirit of Amsterdam hebben we samples rechtstreeks vanuit de Schotse Distilleerderijen geproefd!

Lees hier meer over dit mooie vat....

   
Win Dalmore pakket   Win exclusief Dalmore Cadeaupakket Limited Editions!

In samenwerking met The Dalmore hebben we speciaal voor onze klanten een prachtig Cadeaupakket mogen samenstellen met nergens te verkrijgen Limited Editions!
Lees meer!
   
OHUMM Fruity Genever from Holland Now Online for sale  

OHUMM with L'Giano & Snoop Dogg

Thanks to three young Dutch entrepreneurs, all women now have their own spirit. Let there be no misunderstanding about the target audience the 'fruity genevers ' are bottled in elegant perfume bottles.

OHUMM was also present at the launch of the new collection from Monta Heritage by Edgar Davids and to crown it all Snoop Dogg and Lugiano Paals will make a Videoclip in Los Angeles with OHUMM!

Check out the teaser, video clip Snoop Dog  Girls, Girls, Girls soon to be released!

   
port charlotte 50 prct abv  

Our Master Distiller and Production Director Jim McEwan explains why he decided to increase the abv of some of our whiskies to 50%:

Watch now the new releases!
Port Charlotte Scottisch Barley 50%
Bruichladdich Islay Barley 50%
Bruichladdich Scottish Barley 50%
            Lees meer 

   
Ardbeg news   After launching whisky into space, and asking people to dig for Ardbog, Ardbeg are now branching out into Islay hot rods!...
Watch the movie of their very own, one-of-a-kind, customised, incredibly loud and rip-roaring Ardbeg Hot Rod Tractor!
Read more
   
Mackinlay shackelton  

 Mackinlay's Shackleton Whisky... an incredible story!

In 2012 ondernam Whyte & Mackay een haast onmogelijke poging om een 100-jaar-oude spirit opnieuw te creeren op basis van whisky die Ernest Shackleton meenam op zijn expeditie naar de Zuidpool... en er achterliet toen hij vertrok. bekijk de video

   

 

laagste verzendkosten NL

 

LAAGSTE VERZENDKOSTEN VAN NL!

Het afgelopen jaar is onze klantenkring enorm gegroeid, de service, kwaliteit en het persoonlijk contact wordt door vele whiskyliefhebbers op prijs gesteld. Door de enorme groei in verzendingen hebben we nieuwe afspraken kunnen maken met onze vervoerder.

Graag laten we u van ons succes mee profiteren en vragen we u slechts een bijdrage in de verzendkosten van € 4.95, de laagste verzendkosten in de branche! Uw bestelling wordt hiervoor ongeacht de grootte, verzekerd verzonden in speciale 3 dubbeldikke verpakkingen en met handtekening voor ontvangst bij u thuis afgeleverd.

   
    LEES ALLE ARTIKELEN
   

 

Best of Whisky.nl | Dé grootste online Whisky shop van NL!

* Ruim 1500 soorten Single Malt & Blend Whisky's
* In 1 stap bestellen zonder account aan te maken
* Snel en gemakkelijk zoeken op Whisky merk, streek, smaak, leeftijd en jaar
* Ouderwetse service op het Internet!
* Met overdraagbare winkelwagen ook Rum & Cognac & Likeur & Vodka & Tequila bestellen

* Topaanbiedingen & Exclusieve whisky
* Cadeaushop & Whisky op jaar
* Miniaturen & Whisky Samples

* Social Media Whisky acties
* Info Streken & Whisky Distilleries
* Goede productinfo &  Whisky Tastingnotes
* Boeiende belevenissen, Whisky nieuws & mooie video's

Met ruim 1500 soorten Whisky is Best of Whisky de perfecte plek om gemakkelijk online Whisky te bestellen. De shop om niet alleen hele mooie whisky te vinden, maar ook de boeiende wereld achter whisky te ontdekken en te volgen.

Kijk gerust eens rond, we hebben whisky in alle soorten en maten, voor iedere whisky drinker kunnen wij de perfecte whisky leveren. Bekijk onze website en ontdek zelf wat we op het gebied van whisky voor u kunnen betekenen.

We hebben een enorm assortiment, maar zit die ene speciale Whisky er net niet bij, email ons dan. We gaan voor u op zoek naar die ene Whisky bij onze levernaciers in binnen- en buitenland!

Whisky of Whiskey?

Het woord Whisky wordt gebruikt voor whisky geproduceerd in Schotland, Wales, Canada en Japan, terwijl de variant geschreven met een "e" .... Whiskey alleen wordt gebruikt voor de distilaten uit Amerika en Ierland. Whisky en Whiskey zijn er in vele verschillende soorten, maten en smaken. Wellicht houdt u van een whisky met een fruitige karakter of wellicht van whisky met rokerige tinten. Vaak is de smaak van de whisky streekgebonden, elke streek heeft haar eigen karakteristieken en varianten, hierdoor is er een enorme varieteit aan whisky en whiskey. In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan diverse whisky en whiskey aan.

Terminologie Single Malt whisky

Malt Whisky

 gedestilleerd uit een basis van gerst

Grain whisky

 whisky gedestileerd uit een basis van graan


Malt whisky en grain whisky worden op verschillende manieren gecombineerd:

Blended malt of Vatted malt

is een mengsel van single malt whisky's van verschillende distilleerderijen. Als op het etiketstaat "pure malt" of gewoon "malt" is het vrijwel zeker een vatted malt whisky.

Single malt whisky

is whisky uit één distilleerderij gemaakt van één bepaalde graansoort. Deze whisky bevat whisky uit vele vaten die in ouderdom varieren, waarbij de leeftijd van de jongst toegevoegde whisky op de fles vermeld mag worden (minimaal 3 jaar).

Single Barrel of single cask whisky

 de naam zegt het al, dit is whisky gebotteld uit één vat. De flessen zijn vaak individueel genummerd met vermelding van het vatnummer. Hier is dus geen sprake van een blend van smaken uit verschillende vaten, smaken kunnen per vat varieren en hebben de karakteritieken van het betreffende vat overgenomen.

Blended whisky

is gemaakt van een mengsel van malt en grain whisky 's - vaak aangelengd met neutrale alcohol, en karamel. Een blended whisky bevat meestal whisky uit vele distilleerderijen, zodat de blender de smaak in overeenstemming kan brengen met de karakteristieken van het merk (bijvoorbeeld, Chivas Regal, Canadian Club)

Whisky's rijpen niet in de fles, alleen in het vat, dus de leeftijd van een whisky is alleen de tijd tussen de distillatie en botteling. De leeftijd geeft dus aan hoe lang de whisky een interactie met het vat (of meerdere vaten) heeft gehad.
het Best of Whisky team

KLANTENSERVICE

BETALEN & VERZENDEN

  • veilig betalen

 

verantwoord alcoholgebruik

 

2011 - 2014 Best of Fine Spirits