Search Site

Keeping you into Fine Spirits since 1926  

Laagste verzendkosten van NL bij Best of Whisky

facebook   twitter   googleplus   youtube

 

           TESTIMONIALS

Ik was op zoek naar rum die in mijn woonplaats nergens te krijgen was. Na wat te surfen op het net kwam ik op deze site terecht met de rum die ik graag wilde hebben. Ik heb hier mijn bestelling gedaan en binnen
twee dagen........

Lees alle testimonials
Testimonial schrijvenThe bottles arrived in great condition. Ich bin Ihnen sehr dankbar. David Kurz

Als je het over whisky hebt dan heb je het over Best of Whisky, voor mij zijn jullie de nr 1 whisky shop van Nederland (en daarbuiten) ga zo door zou ik zeggen Peter D Peter
Beste Therry, dank voor je whisky advies en de correcte afhandeling van mijn order. Dank zij jou nu een paar fantastische flessen whisky in huis. Tot de volgende bestelling maar weer. Groet Jeroen Verweerd Jeroen Verweerd   Prima, snelle service. Ook even telefonisch een berichtje dat een bepaalde
whisky niet direct leverbaar was, zodat je niet in het ongewisse wordt gelaten.
Als iedereen zo'n service levert zou de wereld er een stuk beter uit zien!
William

Duidelijk site en prima service. Ik werd gebeld dat de Whisky die ik besteld had, niet meer
leverbaar was en in overleg besloten tot een andere fles. Extra kosten waren voor hen.
Jacqeuline

Nach der Kontaktaufnahme wurde man schnell beraten. Der Bestellvorgang ging sehr gut.
Schneller und guter Versand, Sehr gut und sicher verpackt.
Thomas

Zeer snelle levering (binnen 2 dagen geleverd!) en goed verpakt. Schade wordt op deze manier
voorkomen. De site is overzichtelijk en er is een zeer ruime keuze!
Tim

Mooie webshop, zeer, -zeer- ruim assortiment, komt degelijk over, zou er bijna zelf willen
werken :) Goede informatievoorziening over bestelling
Ton

Groot aanbod, keurig verpakt verzonden, breukvrij, Netjes dat het tracking nummer wordt doorgegeven,
zodat je de zending eenvoudig kan volgen. Tevens snelle service. Zeer tevreden.
Thomas
Eergisteren voor de tweede keer in deze shop een fantastiche whisky besteld van mijn favoriete merk Glenlivet, de whisky was netjes verpakt en op tijd bezorgd...tot de volgende keer. David Overmars David Overmars
whisky, whisky en nog eens whisky, wat een keuze op deze site en bovenal heel gemakkelijk zoeken. Hier kan de concurrentie nog van leren. kom zeker weer terug voor mijn volgende bestelling. Willem Damen W. Damen
Afgelopen weekend 2 flessen Legendario Rum besteld. Deze werden keurig enkele dagen later afgeleverd. Prima verpakt en tegen een prima prijs. Zal zeker nog vaker wat bestellen bij Best of Fine Spirits. Groet, Björn B. Hamers
Ik was op zoek naar een fles single malt whisky die ik nog kende. Na een tijdje struinen op de site kwam ik de Jura Prophecy tegen. Nu blijkt een heerlijke stevige Whisky met een lekkere rokerige smaak. Therry heeft de bestelling perfect in orde gemaakt en de twee flessen waren al na 2 dagen in huis. Top!
Jeroen 
Voor een speciale gelegenheid was ik op zoek naar een bijzonder cadeau. En dat heb ik met de steun van Therry Klapwijk gevonden, een mooie Tullibardine Whisky! De fles was prachtig verpakt, en snel geleverd, ondanks de zoektocht naar een moeilijk whiskyjaar. Therry, bedankt voor het advies en goede zorgen!
Eugenie Pollaert

Mooie website, Als Jack Daniels verzamelaar een mooie fles gevonden voor een goede prijs, snel geleverd ,goed verpakt, Chapeau! Pieter van de Wiel Goede prijzen en een mooie collectie! Erg leuke site met veel informatie. Ik hoop dat we in de toekomst ook een "wishlist" krijgen naast de shopping basket! En dat er nog meer apparte/interessante bottelings te koop zullen staan zoals deze Mackinlay's Rare Old Highland Malt die ik net gekocht heb. Wouter Dirks Niks teveel gezegd Ernst !, Duidelijke site en met passie gemaakt! Ik wens jullie veel succes en een gezond 2012, en onthoud: " Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen" Groet,
Geert van der Hoef 

Mooie site met zeer veel keus! Pas een heerlijke Clynelish van 14 jr besteld, makkelijk betalen en keurig op tijd geleverd. Absoluut voor herhaling vatbaar. Franklin van der Zijde Mooie, stijvolle site, uitgebreid assortiment met mooie whisky's. Overzichtelijk met diverse selectiecriteria. Succes ermee ! Mis nog een kleingheid: mooie zakflacons (i.v.m. naderende winterseizoen), ook leuk voor de feestdagen ! Ga zo door
! Erik Westen

Mooie en overzichtelijke website, ruim assortiment, makkelijk in gebruik en handige zoek/sorteeropties. Ik ga dit zeker aan idereen aanbevelen. R. Geneugelijk

Gave site. Lekker overzichtelijk en een mooi assortiment. Leuke suggestie voor de komende feestdagen! Arlette 

Nog nooit is zo'n uitgebreide collectie zó overzichtelijk gepresenteerd gezien! Proficiat met jullie nieuw online business! Kees 

Best Team van Best of Whisky, Hartelijk gefeliciteerd met jullie mooie site. Wat een keuze!. Ook de lezers van hoekschewaard.nl hebben inmiddels interesse getoond in jullie site en zijn nieuwsgierig wie jullie zijn. Ik hoop dat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. succes en hartelijke groet, Jeannette van der Lee 

Héél veel succes met de nieuwe website. rare whisky site, Ron Kercher Ron Mooie website die erg snel en overzichtelijk werkt! Assortiment is heel uitgebreid en daarom gemakkelijk iets te zoeken in ieders budget! Kom zeker hier eens terug want er zit genoeg lekkere whiskies tussen! Succes met jullie nieuwe website! Mike

Proficiat ziet er fantastisch uit overzichtelijk mooi chique site. Suc6 Henk
 
Best of Whisky on facebook
the ultimate whisky collection
Jack Daniels Collection
Signatory-collection
Gordon & MacPhail
Duncan Taylor whisky
bekijk onze cadeaushop
new arrivals bij Best of Whisky
bekijk onze specials

 

18 Item(s)

per page

Fotogalerij  Productlijst 

Set Descending Direction

18 Item(s)

per page

Fotogalerij  Productlijst 

Set Descending Direction

    Best of Fine Spirits Blog
     
Sullivans Cove French Oak INSTOCK Now Online for Sale   Sullivans Cove French Oak World Whisky Title 2014

If you haven't yet heard the news, Sullivans Cove Whisky has been named best single malt at the prestigious World Whisky Awards in London, march 2014!

 This is probably the world's biggest award you can win for whiskies and the team there is over the moon with excitement! Read more about Sullivans Cove French Oak!

   
 Win Whisky festival Noord Nederland   Voor de 9e de keer organiseren de vrijwilligers van het Whisky Festival Noord Nederland weer hun festival in de Der Aa-kerk in het hartje van Groningen.

Hoe win ik 2x2 kaarten?
Normaal gesproken kosten de toegang 30.00 Euro om 3 1/2 uur lang whisky te proeven en meer over whisky te leren. 
We mogen 2 kaarten weggeven! Deel onderaan het artikel met ons waarom juist u deze kaarten zou willen winnen!
   

 

 Arran 17 Year Trilogie  

Arran 17 Years Limited Edition 2th Trilogie

Arran 17 Year is de tweede uit een trilogie die in 3 jaar gelanceerd zal worden, hij wordt april 2014 verwacht in de shop!

De Arran 16 jaar werd april 2013 uitgebracht en de 18 jaar wordt in april 2015 verwacht, een exclusieve serie, mooi om compleet te hebben. Deze prachtige 17 jaar oude Arran whisky heeft een unieke rijping van ex- Sherry Hogsheads gehad en is een eenmalige gelimiteerde botteling in mooie cadeaukoker. 

Benieuwd naar de Tastingnotes, lees even verder! 

     
 glenlivet-single-guardians-chapter now online for sale  

The Glenlivet Guardians Chapter

The Glenlivet Guardians Chapter Exotic is s'werelds eerste "crowd-chosen' limited edition Single Malt en  is wereldwijd gekozen uit 3 limited editions door The Glenlivet Guardians afgelopen November 2013. Onder andere tijdens de tastingsessies op het Whisky festival in Den Haag!

The Glenlivet Guardians:
They 're giving their most loyal followers, The Guardians of The Glenlivet, the opportunity to choose which whisky – Classic, Revival or Exotic – will become their next Limited Edition single malt..... Read the specials....

     
Telegraaf BestofWhisky Glenallachie  

Release in Hotel de L'Europe Amsterdam

Op 17 februari j.l. was Hotel de L'Europe de place to be voor de exclusieve release van de Festivalbotteling voor The Spirit of Amsterdam. Het internationale Whisky festival dat op 1 maart a.s. plaats vindt in de Aäronkerk aan het Waterlooplein in Amsterdam....  Lees even verder hoe Tom Krooswijk Directeur van Hotel de L'Europe deze mooie whisky in ontvangst neemt!

     
 win kaarten spirit of amsterdam    Win nu kaarten voor "The Spirit of Amsterdam"

Dit exclusieve Internationale Whisky Festival geeft een kennismaking met bijzondere malt whisky’s en is zeer de moeite waard.
Het festival staat in het teken van “Celebrate Life & Enjoying the Spirit” en is een uitstekende gelegenheid om met partners, vrienden en relaties samen te genieten van de sfeer, de masterclasses en de tastings.

Hoe win ik 2 kaarten voor The Spirit of Amsterdam?
   
 Glenallachie_2004_9 years_bestofwhisky  

"Best of Whisky Vintage Collection"

Met trots presenteren wij onze eerste botteling uit de "Best of Whisky Vintage Collection"!

Speciaal voor het Internationale Whisky Festival The Spirit of Amsterdam hebben we samples rechtstreeks vanuit de Schotse Distilleerderijen geproefd!

Lees hier meer over dit mooie vat....

   
Win Dalmore pakket   Win exclusief Dalmore Cadeaupakket Limited Editions!

In samenwerking met The Dalmore hebben we speciaal voor onze klanten een prachtig Cadeaupakket mogen samenstellen met nergens te verkrijgen Limited Editions!
Lees meer!
   
OHUMM Fruity Genever from Holland Now Online for sale  

OHUMM with L'Giano & Snoop Dogg

Thanks to three young Dutch entrepreneurs, all women now have their own spirit. Let there be no misunderstanding about the target audience the 'fruity genevers ' are bottled in elegant perfume bottles.

OHUMM was also present at the launch of the new collection from Monta Heritage by Edgar Davids and to crown it all Snoop Dogg and Lugiano Paals will make a Videoclip in Los Angeles with OHUMM!

Check out the teaser, video clip Snoop Dog  Girls, Girls, Girls soon to be released!

   
port charlotte 50 prct abv  

Our Master Distiller and Production Director Jim McEwan explains why he decided to increase the abv of some of our whiskies to 50%:

Watch now the new releases!
Port Charlotte Scottisch Barley 50%
Bruichladdich Islay Barley 50%
Bruichladdich Scottish Barley 50%
            Lees meer 

   
Ardbeg news   After launching whisky into space, and asking people to dig for Ardbog, Ardbeg are now branching out into Islay hot rods!...
Watch the movie of their very own, one-of-a-kind, customised, incredibly loud and rip-roaring Ardbeg Hot Rod Tractor!
Read more
   
Mackinlay shackelton  

 Mackinlay's Shackleton Whisky... an incredible story!

In 2012 ondernam Whyte & Mackay een haast onmogelijke poging om een 100-jaar-oude spirit opnieuw te creeren op basis van whisky die Ernest Shackleton meenam op zijn expeditie naar de Zuidpool... en er achterliet toen hij vertrok. bekijk de video

   

 

laagste verzendkosten NL

 

LAAGSTE VERZENDKOSTEN VAN NL!

Het afgelopen jaar is onze klantenkring enorm gegroeid, de service, kwaliteit en het persoonlijk contact wordt door vele whiskyliefhebbers op prijs gesteld. Door de enorme groei in verzendingen hebben we nieuwe afspraken kunnen maken met onze vervoerder.

Graag laten we u van ons succes mee profiteren en vragen we u slechts een bijdrage in de verzendkosten van € 4.95, de laagste verzendkosten in de branche! Uw bestelling wordt hiervoor ongeacht de grootte, verzekerd verzonden in speciale 3 dubbeldikke verpakkingen en met handtekening voor ontvangst bij u thuis afgeleverd.

   
    LEES ALLE ARTIKELEN
   

 

Best of Whisky.nl | Dé grootste online Whisky shop van NL!

* Ruim 1500 soorten Single Malt & Blend Whisky's
* In 1 stap bestellen zonder account aan te maken
* Snel en gemakkelijk zoeken op Whisky merk, streek, smaak, leeftijd en jaar
* Ouderwetse service op het Internet!
* Met overdraagbare winkelwagen ook Rum & Cognac & Likeur & Vodka & Tequila bestellen

* Topaanbiedingen & Exclusieve whisky
* Cadeaushop & Whisky op jaar
* Miniaturen & Whisky Samples

* Social Media Whisky acties
* Info Streken & Whisky Distilleries
* Goede productinfo &  Whisky Tastingnotes
* Boeiende belevenissen, Whisky nieuws & mooie video's

Met ruim 1500 soorten Whisky is Best of Whisky de perfecte plek om gemakkelijk online Whisky te bestellen. De shop om niet alleen hele mooie whisky te vinden, maar ook de boeiende wereld achter whisky te ontdekken en te volgen.

Kijk gerust eens rond, we hebben whisky in alle soorten en maten, voor iedere whisky drinker kunnen wij de perfecte whisky leveren. Bekijk onze website en ontdek zelf wat we op het gebied van whisky voor u kunnen betekenen.

We hebben een enorm assortiment, maar zit die ene speciale Whisky er net niet bij, email ons dan. We gaan voor u op zoek naar die ene Whisky bij onze levernaciers in binnen- en buitenland!

Whisky of Whiskey?

Het woord Whisky wordt gebruikt voor whisky geproduceerd in Schotland, Wales, Canada en Japan, terwijl de variant geschreven met een "e" .... Whiskey alleen wordt gebruikt voor de distilaten uit Amerika en Ierland. Whisky en Whiskey zijn er in vele verschillende soorten, maten en smaken. Wellicht houdt u van een whisky met een fruitige karakter of wellicht van whisky met rokerige tinten. Vaak is de smaak van de whisky streekgebonden, elke streek heeft haar eigen karakteristieken en varianten, hierdoor is er een enorme varieteit aan whisky en whiskey. In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan diverse whisky en whiskey aan.

Terminologie Single Malt whisky

Malt Whisky

 gedestilleerd uit een basis van gerst

Grain whisky

 whisky gedestileerd uit een basis van graan


Malt whisky en grain whisky worden op verschillende manieren gecombineerd:

Blended malt of Vatted malt

is een mengsel van single malt whisky's van verschillende distilleerderijen. Als op het etiketstaat "pure malt" of gewoon "malt" is het vrijwel zeker een vatted malt whisky.

Single malt whisky

is whisky uit één distilleerderij gemaakt van één bepaalde graansoort. Deze whisky bevat whisky uit vele vaten die in ouderdom varieren, waarbij de leeftijd van de jongst toegevoegde whisky op de fles vermeld mag worden (minimaal 3 jaar).

Single Barrel of single cask whisky

 de naam zegt het al, dit is whisky gebotteld uit één vat. De flessen zijn vaak individueel genummerd met vermelding van het vatnummer. Hier is dus geen sprake van een blend van smaken uit verschillende vaten, smaken kunnen per vat varieren en hebben de karakteritieken van het betreffende vat overgenomen.

Blended whisky

is gemaakt van een mengsel van malt en grain whisky 's - vaak aangelengd met neutrale alcohol, en karamel. Een blended whisky bevat meestal whisky uit vele distilleerderijen, zodat de blender de smaak in overeenstemming kan brengen met de karakteristieken van het merk (bijvoorbeeld, Chivas Regal, Canadian Club)

Whisky's rijpen niet in de fles, alleen in het vat, dus de leeftijd van een whisky is alleen de tijd tussen de distillatie en botteling. De leeftijd geeft dus aan hoe lang de whisky een interactie met het vat (of meerdere vaten) heeft gehad.

 

verantwoord alcoholgebruik

 

© 2014 Best of Fine Spirits